Sunday, August 17, 2008

Kehebatan Askar Jepun

20

Kata orang aku ni berdarah campuran. Bapa berketurunan india manakala mak pula berbangsa melayu. Aku dibesarkan oleh datok. Sepanjang hidup aku, kedua orang tua tak pernah aku kenali. Kalau mati mestilah ada kuburnya. Tetapi tidak. Mereka seolah olah menghilang entah ke mana. Ciri fizikal aku lebih bermiripkan sebelah bapa. Agama pula, entahlah. Sungguhpun aku dibesarkan di kampong berkenaan tapi aku agak tersisih dari masyarakat. Aku dianggap sebagai warga kampong kelas dua. Tiada siapa yang perduli, apa tah lagi menghulurkan bantuan. Nasib aku memang amat malang. 

Ketika Tanah Melayu dijajah oleh tentera Jepun, aku sudah berusia 35 tahun. Budak budak lain yang sebaya semuanya sudah beranak 3 atau 4. Tapi aku ni jangankan nak rasa pantat, tengok pun tak ada peluang. Tak ada siapa pun yang mahu bermenantukan orang macam aku ni. Apa lagi melancap ajelah kerja aku. Nafsu pulak tu cukup kuat. Maklumlah berbaka india. Beberapa kali sehari aku lakukan. Barulah puas. Modal pulak tu semua boleh jadi. Dari anak dara sampailah ke bini orang. Semuanya aku tibai semacam aje. 

Semasa pendudukan tentera jepun kehidupan orang kampong amatlah tersepit. Serba serbinya tidak mencukupi. Lebih memeritkan ialah sikap tentera Jepun yang memang tidak percayakan orang melayu. Sebab itulah ramai orang melayu teruk kena seksa tak tentu pasal. 

Tapi nasib aku ni tidaklah sebegitu rupa. Komandan tentera jepun tempat aku tu memerlukan khidmat seorang warga tempatan yang boleh dipercayai. Lebih lebih lagi yang tahu serba serbi selok tentang belok kawasan tersebut. Kerana bukan dari keturunan melayu jati, aku telah mendapat kepercayaannya. Dia sendiri yang telah menawarkan jawatan tersebut pada aku. Selepas tiga bulan menjalani latihan intensif aku telah ditauliahkan dengan pangkat sarjan. Segala kemudahan dan ganjaran aku sama seperti tentera jepun yang lain. 

Dari saat itulah corak kehidupan aku berubah. Aku dicurahi berbagai kemudahan dan keselesaan. Pasal pantat jangan cakaplah. Ramai keluarga melayu yang sanggup tadahkan pantat semata mata untuk dapatkan segenggam beras. Setiap malam aku meniduri pompuan yang berlainan. Kalau boleh aku nak jamah semua pantat muda yang ada di kampong aku tu. Biar mereka rasakan penangan pelir yang pernah mereka cemuh di suatu ketika dulu. 

Komanden aku ni pula dorongan seksualnya lain macam sikit. Dia ni cukup berkenan pada pompuan melayu yang berkulit cerah. Macam kulit jepun tu jugaklah. Bukan sekadar untuk kongkek, tapi dia lebih cenderong bagi tujuan penyeksaan. Setiap bulan akulah yang ditugaskan untuk mendapatkan pompuan melayu bagi maksud tersebut. Sebab aku ni kenal semua penghuni kampong, maka tugas aku tu memanglah senang. Tambahan pula memang ramai pompuan di situ yang menepati ciri kehendak komanden tersebut. 

Pada bulan yang pertama aku telah memileh Asmah untuk dihadiahkan sebagai mangsa komanden jepun tu. Tiga hari sebelum tarik penyeksaan, Asmah telah siap aku penjarakan. Usianya baru 17 tahun. Orangnya punyalah cantik. Berhidung mancung dan kulit pulak tu punyalah putih. Bentuk badan dia ni memang meleleh air liur dibuatnya. Lebih lebih lagi kat bontotnya yang cukup melentik itu. 

Bila aku datang untuk menangkap Asmah, tau tau dia ni dah pun jadi menantu tok penghulu. Baru seminggu dia bernikah. Itu pun secara senyap senyap. Aku punyalah benggang bila dapat tau dia ni dah bersuami. Sebab malam tu aku memang dah berangan nak kerjakan pantat dara Asmah. Rupanya aku terlewat sikit. Punah segala rancangan. Aku tau mereka saja nak selamatkankan Asmah dari rosak di tangan aku. Tapi mereka silap jika menyangkakan tindakan tersebut sebagai sesuatu yang bijak. Sebab aku takkan berputih mata begitu aje. 

Di halaman rumah mertuanya juga, aku mengarahkan askar aku melucutkan semua pakaian Asmah. Selepas bulat membogel maka enam orang askar yang mengiringi aku itu mulalah mengongkek pantat Asmah. Bergilir gilir seorang demi seorang melakukannya. Pemuda kampong punyalah kerumun nak tonton Asmah kena rogol. Aku tau mereka juga tidak mahu lepaskan peluang nak tengok pompuan cantik kena kongkek. Ada juga yang dah mula meraba pelir sendiri sambil menonton. Mungkin mereka mahu lepaskan geram dengan cara tersendiri. Tapi tak kesahlah. Sebab aku paham perasaaan lelaki. Lebih lebih pada perempuan cantik macam Asmah tu. Hampir sejam barulah pantat Asmah selesai dikendurikan oleh askar jepun.. 

Dengan keadaan bertelanjang bulat jugalah Asmah aku bawa dari kampong ke penjara di kem aku. Memang mulai dari saat itu dia memang tak akan berpeluang lagi untuk berpakaian. Dalam perjalanan yang agak jauh itu, air mani askar jepun meleleh keluar dari pantat Asmah. Pangkal pehanya penuh berlumuran dengan cecair yang serba memutih. Seronok betul aku tengok keadaan Asmah. Kalau serahkan dara pada aku baik baik kan senang. Sekarang biar padan mukanya yang cantik tu. 

Dua hari dua malam Asmah menjadi bahan kenduri seks tentera jepun. Memang tak kering bulu lubang pantatnya itu. Bayangkanlah di kem aku saja ada lebih dari seribu orang penghuni. Tak kira siang maupun malam, berbaris para tentera untuk memantat Asmah. Lepas seorang, masuk pula seorang lagi. Begitulah tak putus putusnya batang jepun bersarang di dalam pantat Asmah. Memang bengkak dan melecup ia ditamukan oleh ratusan tentera jepun. 

Hari yang dinantikan nantikan pun mejelanglah tiba. Pada tengahari yang berkenaan, komanden mengarahkan aku menbawa Asmah ke suatu tempat yang dah ditetapkan. Dua askar jepun turut sama membantu aku. Asmah menjerit dan meronta ronta apabila mereka cuba membawanya keluar dari kandang tahan. Dia seakan sudah tahu mengenai tujuan kedatangan mereka itu. 

Namun penentangan Asmah tidak ke mana mana. Dengan mudah kedua askar itu berupaya mencekang pemberontakkan Asmah. Pantatnya yang tiada beralas itu telah ditendang dengan keras oleh salah seorang dari mereka. Asmah terus tersungkur ke tanah. Penangan hujung kasut yang keras itu memang tak terduganya sama sekali. Terbeliak biji mata Asmah kerana dihurung kesakitan yang amat sangat. Selepas itu barulah mudah askar aku melaksanakan kerja yang telah diarahkan. 

Kira kira lima ratus askar jepun sudah pun menanti kedatangan Asmah. Bertepok sorak mereka meraikan kemunculan Asmah. Dia telah dipaksa duduk di atas sebatang buluh yang agak besar. Ianya memang sudah dari awal awal lagi tersedia di situ. Hujung buluh itu terikat kemas pada dua batang pokok yang bertentangan. Kedua belah pergelangan tangan Asmah pula diikat pada dua utas tali yang berasaingan. Satu ke kiri dan satu lagi ke kanannya. Kedua dua tali berkenaan tertambat kemas pada dua batang pokok yang berhampiran. Maka duduklah Asmah di antara dua batang pokok tersebut dengan keadaan tangannya terbuka luas. Sepenuh kemekaran sepasang tetek Asmah itu pun terpamirlah buat tatapan semua penonton yang ada di situ. 

Empat orang askar jepun bergerak menghampiri Asmah. Mereka nampaknya cukup terlatih tentang peranan masing masing. Dua orang menarik dan mengikat pergelangan kaki kanan Asmah dengan se utas tali. Hujung tali tersebut ditambatkan pada pokok di sebelah kanannya. Manakala dua orang lagi melakukan perkara yang serupa pada kaki kiri Asmah. Hujung tali itu ditambat pula pada pokok yang berada di sebelah kirinya. Tak berapa lama kemudian maka tertambatlah kedua belah kaki Asmah. 

Pada ketika itu duduklah Asmah mengangkang di atas batang buluh berkenaan. Nasib baik jugalah bontot Asmah itu cukup kuat tonggeknya. Dapatlah dia duduk situ dengan bantuan lebihan bontot tersebut. Jika tidak, alamat terkoyaklah kangkang Asmah tu. Itu pun kangkang Asmah dah terkuak seluas yang mungkin. Jadi memang ternganngalah ketembaman bibir pantat Asmah tu buat tatapan para penonton. 

Kedudukan yang sebegitu rupa telah menjejaskan usaha Asmah untuk mengimbangi badannya sendiri. Bertungkus lumus dia berusaha supaya tidak terjatuh dari duduknya. Asmah sedar jika dia terjatuh, sudah pasti akan teruk padah yang menimpa. Manakan tidak. Keberatan seluruh badan akan terbeban pada kedua belah pergelangan kakinya sahaja. Kaki pulak tu dah terkangkang selagi luas. Memang boleh patah riuk kangkang Asmah tu dibuatnya. Kerana itulah dia amat berhati hati di dalam perkara tersebut. 

Setelah kedua belah pergelangan kaki Asmah tertambat kemas, datang pula seorang lagi askar jepun. Ditangannya ada sebatang tiub plastik yang hampir enam kaki panjangnya. Asmah mula kelihatan cemas. Matanya mengekori gerak geri lelaki tersebut. Sepenuh tumpuan diberikan kepadanya. Walau apa pun hasrat lelaki itu, ia memang tidak senangi oleh Asmah. Dalam waktu yang sama, salah seorang dari askar tadi dah mula mengorak posisi. Dia berdiri betul betul di belakang kepala Asmah. Namun kehadirannya itu tidak sedikit pun disedari oleh Asmah. 

Sejurus kemudian dia pun mencakup kepala Asmah dari belakang. Muka Asmah jadi terdongak dongak dibuatnya. Oleh kerana dilanda kejutan dan ketakutan, maka Asmah pun menjeritlah selagi mungkin. Rupa rupanya itulah yang si askar itu mahu Asmah lakukan. Dia memang nakkan mulut Asmah ternganga selagi luas. Maka askar yang memegang tiub palstik itu pun pantas bergerak untuk memulakan peranannya. Cukup mudah dia berjaya memasukkan tiub berkenaan ke dalam mulut Asmah. Perlahan lahan ia ditolak masuk melungsuri kerongkongnya. 

Kelantangan jeritan Asmah menjadi semakin tenggelam. Penyaluran suara telah disekat oleh kemasukkan tiub plastik yang sedang menjalari kerongkongnya itu. Berpeluh tubuh Asmah. Perutnya memulas kerana berasa nak termuntah. Bermacam macam suara lemah yang tiada bermakna tak putus putus terbit dari mulut Asmah. Askar jepun itu sikit pun tidak menghiraukan segalanya. Dia tetap tekun menjolok masuk tiub tersebut sedikit demi sedikit. Akhirnya sudah hampir 10 inchi tiup berkenaan terbenam ke dalam kerongkong Asmah. Maka barulah dia nampak berpuas hati. 

Sebatang lagi buluh mula dipasang merentangan dua pokok yang ada si situ. Ianya di sukat supaya separas dengan dagu Asmah. Bila sukatan sudah cukup teratur, maka kedua belah hujung buluh itu pun diikatlah sekemas kemasnya. Seterusnya mereka juga menambat tengkok Asmah pada buluh berkenaan. Walaupun kemas, tapi pernafasan Asmah masih nampak selesa. Yang terbatas hanyalah pergerakkan kepalanya sahaja. 

Ternganga nganga mulut Asmah untuk menyesuaikan kerongkong dengan kehadiran tiub berkenaan. Kesempatan tersebut telah sekali lagi disambar dengan sebaik baiknya oleh askar jepun itu. Mulut yang sedang ternganga pun pantas pula disumbatkan dengan sepasang seluar dalam lelaki. Ianya dibenamkan jauh hingga ke pangkal kerongkong Asmah. Begitu mahir dia mengaturkan kepungan seluar itu supaya melingkari tiub plastik tersebut. 

Tersumbat penuh kerongkong Asmah dengan kehadiran seluar dalam itu. Dia hanya boleh bernafas melalui hidung sahaja. Cengkaman seluar berkenaan nampak cukup kemas terpekap pada tiup plastik itu. Maka terpadamlah segala kemungkinan akan terlucutnya tiub tersebut daripada mulut Asmah. 

Hujung tiub plastik yang berada di luar itu diikatkan pada sebatang pokok yang berhampiran. Satu corong yang agak besar dipasangkan pada hujung tiub berkenaan. Pemasangan tersebut adalah lebih sekaki lebih tinggi dari paras kepala Asmah. 

"Tahanan sudah hampir bersedia." Tiba tiba terpekik suara dari askar jepun itu. Ramai askar jepun yang hadir itu mula tertanya tanya akan corak persembahan seterusnya. Sementara itu sekujur tubuh Asmah kelihatan cukup berseri apabila disinari cahaya matahari. Setiap inci tubuh muda itu juga sudah tersedia untuk disalahgunakan oleh sesiapa jua yang berhajat. 

Seorang askar jepun mula menghampiri corong tiub berkenaan. Satu jug air air dituangkan ke dalam corong itu. Selesai satu juga, jug yang kedua pula dituangkan. Dari corong tersebut air itu laju mengalir masuk ke dalam perut Asmah. Tercekik cekik dia dibuatnya. Mata Asmah terbeliak bagaikan nak tersembuk keluar. Dia cuba merapatkan mulut untuk menghentikan kemasukkan air tersebut. Namun semua usaha Asmah itu tidak sedikit pun menampakkan hasil. Air tetap juga mengalir masuk ke dalam perutnya. 

Perut Asmah mula terasa terik akibat bebanan kemasukkan air tersebut. Namum askar jepun itu tetap juga tak letih letih menjalankan tugasnya. Jug demi jug air terus menerus disalurkan ke dalam perut Asmah. Asmah tak kuasa melakukan apa apa. Terpaksalah ditelan segala gala yang dituangkan itu. Setelah 20 minit berlalu dia kelihatan seperti pompuan yang dah bunting 9 bulan. Senak perutnya itu sudah tak dapat dibayangkan lagi. Perut Asmah bagaikan belon yang dah nak meletup. Bebanan kulit perutnya sudah terlalu terik. Naik gila Asmah menanggung padah yang sebegitu rupa. 

"Air sudah mencukupi.....!!! Biarkan dia duduk di situ. Kita boleh mulakan babak seterusnya." Kata seorang sarjan jepun yang mengepalai pasukan elit itu. Pasukan tersebut memang dilatih khusus bagi mengendalikan berbagai corak sesi penderaan. Dengan perintah sarjan itu maka mereka pun segera berhenti mengisi air. Seluar dalam yang tersendal pada kerongkong Asmah turut sama dikeluarkan. Begitu juga dengan saluran paip berkenaan. 

Barulah Asmah boleh bernafas dengan lebih selesa. Tapi dia masih terasa semput kerana perutnya telah kembung melebihi batas kemampuan. Namun secebis keselesaan tersebut tidak dapat bertahan lama. Seorang lagi anggota pasukan berkenaan mula menghampiri Asmah. Cukup seronok dia bermain pada lubang pantat. Jarinya menjolok jolok lubang tersebut selagi mahu. Keluh resah Asmah tidak langsung dihiraukannya. Hampir 3 minit jari jari lelaki itu bergeledak di pantat Asmah. Berbagai fesyen dan teknik telah dilakukannya. Setelah puas meneroka jari di situ, dia pun mula beralih tumpuan. 

Jari kelengkengnya pula mencari sasaran. Nampaknya lubang kencing Asmah pula yang akan dijadikan mangsa. Kuku jari kelengkeng yang agak panjang itu terjolok jolok di situ. Ia bagaikan cuba untuk menyelit masuk ke dalam lubang kecil berkenaan. Namun lubang kencing itu terlalu sempit untuk mencapai sebarang kejayaan. Yang berjaya dilakukan hanyalah sekadar menyakiti dan melukai pada bahagaian tersebut. Walaupun sakit, tapi Asmah nampaknya lebih lega untuk meraikan kegagalan itu tadi. 

Tapi nyata perancangan tersebut tidak berakhir di situ saja. Sebatang buluh berukuran kecil telah dikeluarkan dari poket seluar askar itu sendiri. Dengan tersengeh geram, dia melayarkan buluh itu di hadapan mata Asmah. Serta merta Asmah menjerit semahu hatinya. Tubuhnya meronta ronta seperti ikan yang disiang hidup hidup. Ternyata dia sudah dapat mengagak ke manakah buluh tersebut akan disumbatkan. 

Segala penentangan Asmah itu tak ke mana mana. Kaki dan tangannya sudah pun kemas tertambat di situ. Tak ada sesiapa pun yang telah tampil untuk menyelamatkan. Tiada siapa pun di situ yang memperdulikan kesengsaraannya. Malahan mereka jugalah yang telah memberikan tepuk sorak bagi merestui penderaan terhadap Asmah. 

Sambil ghairah menjerit dan meronta, ketika itu jugalah askar tersebut mula melakukan tugasnya. Hujung tiub buluh berkenaan cuba diselitkan masuk ke dalam lubang kencing Asmah. Pencerobohan lubang sempit itu amatlah tidak direstuinya. Bermati matian Asmah mengoyang goyangkan tubuh. Itulah yang telah menyukarkan tugas askar tersebut. 

Beberapa ketika kemudian kedegilan Asmah semakin reda. Posisi berdiri mengangkang sebegitu menyebabkan dia cepat dilanda keletihan. Lama kelamaan seluruh ototnya sudah tak upaya lagi digerakkan. Tubuh Asmah sudah terlalu lemah untuk melayarkan sebarang protest. Maka terpaksalah dia membiarkan askar berkenaan menyempurnakan tugasnya. Asmah hanya terkangkang keletihan sementara menantikan kesakitan yang dijangka akan tiba. 

Bila Asmah sudah duduk diam sebegitu baik, barulah mudah askar itu melakukan tugasnya. Sekejap saja pangkal buluh sudah dapat menembusi pintu lubang kencing. Reaksi dari Asmah sahaja sudah cukup untuk membayangkan bertapa bisanya sulaan buluh tersebut. Suara jerit pekik cukup nyaring kedengaran. Sambil itu dia meraung raung macam budak kecil kena pukul. Keadaan Asmah nampak lebih sengsara apabila buluh kecil itu semakin jauh menyelinap ke dalam saluran kencingnya. 

Sedikit demi sedikit buluh berkenaan melebarkan jarak kemasukkan. Akhirnya pundi kencing Asmah pun turut sama ditembusi. Tanpa Asmah sedari, air kencingnya dah mula mengalir keluar melalui saluran buluh tersebut. Di peringkat awal ia hanya menitis sedikit sedikit saja. Tapi disebabkan perut Asmah sudah terlalu banyak membendung air, maka keadaan pun segera berubah. Air kencing Asmah mulalah mencurah keluar dengan lebih deras. 

Para penonton yang menyaksikan pesta penderaan itu nampaknya cukup terhibur. Ramai yang menonton sambil meraba pelir sendiri. Ada yang dah mula terang terang melancap di situ juga. Memang seronok mereka menyaksikan penderitaan Asmah. Aku sendiri pun dapat rasa satu macam kick apabila melihatan pompuan cantik didera sebegitu rupa. 

Memang geram tengokkan perut Asmah yang sudah sebegitu membuncit. Aku sendiri mengakui hakikat tersebut. Salah seorang dari penonton yang juga dah terlampau geram mula menghampiri Asmah. Kehadirannya tidak langsung dihalang oleh pasukan yang mengendalikan acara tersebut. Dia mengenggam penumbuk dan mula membelasah perut Asmah. 

Setiap das penumbuk yang hinggap di perut Asmah itu telah menyalurkan kesakitan yang tidak terhingga pedihnya. Tercunggap cunggap Asmah mengharung keperitan. Hampir nak terpitam dirasakannya. Senak membuncitkan air pun dan cukup terseksa. Apa tah lagi ditambah pula dengan taluan penumbuk. Menjerit sampai ke langit sekali pun takkan reda sengat di dalam perutnya itu. 

Selepas seorang penonton berjaya melepaskan geramnya. maka datang pula seorang yang lain. Dia memetik sebiji mempelam muda dari pokok yang berhampiran. Ianya bersais segengam penumbuk. Getahnya pun masih lagi nampak meleleh. Dia pun bertenggung mengadap ke arah lubang pantat yang sedang ternganga itu. Buluh yang tersembul dari dalam lubang kencing Asmah masih lagi deras mengalirkan air. Tanpa memperdulikan limpahan kencing tersebut dia cuba menyumbat masuk mangga berkenaan ke dalam lubang pantat Asmah. 

Memang nampak mustahil untuk dilakukan. Maklumlah lubang pantat tu bukannya luas mana sangat. Sebab itulah semua penonton menumpukan perhatian yang serious. Cukup seronok mereka menantikan perkembangan selanjutnya. Batang aku sendiri pun dan keras bukan kira. Memang best dapat tengok Asmah ni dinayai sebegitu rupa. 

Perlahan lahan buah itu pun ditolak masuk. Bibir pantat Asmah terpaksa turut sama kembang untuk memberi laluan. Apabila sudah hampir separuh buah itu masuk, kesan kesan darah mula kelihatan. Bibir pantat Asmah nampak pecah dan terkoyak sikit. Selepas itu barulah buah tersebut mudah untuk dibenamkan ke dalam. Sedikit demi sedikit ianya merentasi telaga bunting Asmah. Akhirnya buah tersebut sudah bersarang jauh di hujung pantat Asmah dan dibiarkan di situ. 

Belum pun sempat Asmah meredakan pedih luka tersebut, maka naik pula seorang lagi penonton. Dia ni aku tau memang ganas orangnya. Pasal bermain pedang bolehlah dikira sebagai pakar. Hasil kerjanya sentiasa kemas dan tepat. Hobinya ialah memancung kepala orang melayu. Dengan penuh minat aku menantikan corak tindakkannya ke atas Asmah. 

Sambil bergerak tangan kanannya mula munghunus pedang yang maha tajam itu. Setelah cukup hampir, tangan kirinya mencari sasaran pada tetek kiri Asmah. Ia meramas dan memerah merah tetek yang subur itu. Kemekaran tetek kebanggaan Asmah sudah berada di tangan seorang lelaki buas. Ianya di picit dan dipulas pulas selagi mahu. 

Tercunggap cunggap Asmah apabila tetek kiri berkenaan diperlakukan sebegitu ganas. Menyesal dia memiliki tetek yang sebegitu menonjol. Jika ianya kecil, taklah teruk sangat penangan yang terjadi. Reaksi wajah Asmah membayangkan seolah olah tetek tersebut dah nak tercabut dikerjakan. Lebih lebih lagi semasa pangkal puting kiri itu dikapit kemas di antara dua batang jari lelaki tersebut. Ianya kemudian ditarik keluar selagi yang mungkin. Setelah ditarik sebegitu rupa, maka menyingahlah mata pedang pun pada pangkal tetek kiri Asmah. Sekelip mata saja ketajaman pedang tersebut telah berjaya mencantas kesemua bonjolan tetek kiri berkenaan. 

Sebulat bulat bulat tetek kiri Asmah sudah berada di atas tapak tangan lelaki itu. Sungguh licik dia melakukan pancungan tersebut. Walau pun sudah terpisah dari tubuh Asmah, namun ianya masih nampak pejal dan padat. Puting tetek pun masih nampak segar kemerah merahan. Begitu bangga dia memperagakan hasil kerja tersebut. Para penonton turut riuh memberikan tepuk sorak bagi meraikan kejayaan tersebut. Aku juga turut sama bersorak mengkagumi keupayaan askar itu tadi. 

Sementara itu jerit pekik Asmah menjadi semakin menggila. Dia bagaikan orang yang dah kehilangan akal. Memang dasyat penangan dari pemancungan tetek kirinya tadi. Jika ada saudara maranya yang menyaksikan adingan tersebut sudah pasti ada yang pengsan. Namun tindakkan pantas pasukan khas itu telah berjaya mengekang pendarahan pada tapak yang terpancung itu. Dalam masa beberapa minit saja luka di situ sudah nampak reda dan kering. 

Tak berapa lama kemudian, tingkah laku Asmah kelihatan lebih terkawal. Kesakitan pada tapak yang tercantas itu telah mula reda. Barulah Asmah nampak agak tenang. Tambahan pula buncit di perutnya juga sudah hampir separuh tersusut. Jadi semakin legalah aliran pernafasan Asmah. Senak perutnya pun telah banyak berkurangan. Namun air kencing masih tak putus putus terpancul melalui saluran buluh itu tadi. 

Namun kelegaan tersebut juga tidak lama dapat dinikmatinya. Buluh tempat pengalas bontot Asmah itu telah dicantas hingga putus. Maka tergayutlah Asmah di situ. Kaki Asmah yang terkangkang luas itu terpaksa menampung keberatan seluruh tubuhnya sendiri. Kedua belah kaki berkenaan berkeadaan tergantung. Ia terikat pada seutas tali di bahagian buku lali. Tali itu pula tertambat kemas pada pokok di sebelah kiri dan kanannya itu. 

Bergelut Asmah seorang diri. Sedaya upaya dia cuba bertahan supaya pangkal pehanya mampu menyokong segala bebanan tersebut. Namun lama kelamaan keupayaannya semakin pudar. Wajah Asmah nampak cemas dan keciwa. Tulang penyambung di kedua belah pangkal peha sudah hampir nak terlucut dari pinggangnya. Berat badan sendiri telah meragut segala kemampuan. Kaki Asmah dah tak bertenaga lagi untuk terus bergayut sebegitu rupa. Aku tau tak berapa lama lagi dia terpaksalah membiarkan tubuhnya patah riuk di situ. 

"Sekarang boleh selesaikan !!!" Kata komanden aku tu. Maka sarjan dari unit khas itu pun mulalah mengorak langkah. Asmah menjadi bertambah cemas mendengarkan pertuturan komanden jepun itu. Sungguh pun dia tidak mengerti berbahasa jepun namun dia seolah olah dapat membayangkan maksud dari arahan tersebut. 

Sarjan itu pun menghampiri Asmah. Tak putus putus Asmah merayu supaya nyawanya diselamatkan. Dia juga menyatakan kesanggupan untuk setia menjadi abdi mereka. Dia sanggup lakukan apa saja asalkan nyawanya terselamat. Namun sarjan jepun tu memang tak paham langsung berbahasa melayu. "Apa yang dia ni cakapkan." Tanya sajan itu pada aku. Aku tersenyum sambil bertentang mata dengan Asmah. "Dia kata orang jepun busuk, kencing berak tak pernah basuh." Jawab aku pada pertanyaan sarjan tersebut. Pada ketika itu aku memang dah meluap luap nak perkenakan Asmah ni. 

apa lagi. Sarjan pun bukan mainlah naik benggangnya. Tanpa berlengah dia memposisikan diri pada kedudukan berbaring di bawah kangkang Asmah. Lubang pantat Asmah betul betul bersetentangan dengan matanya. Dia pun menghunus pedang hingga ke atas kepalanya sendiri. Sambil itu muka sarjan dah mula kebasahan. Ianya akibat dari limpahan air kencing Asmah yang masih lagi mengalir. Namun itu semua tidak menjejaskan penumpuan perlaksanaan tugas yang tetap akan dilakukan. Dengan kencang pedang berkenaan dihayun tepat ke sasaran. Sebaik saja selesai menghayun pedang, sarjan jepun itu pantas bangun dan beredar dari situ. Jika tidak sudah tentu mukanya akan berlumus dengan isi perut Asmah. 

Hampir terputus dua tubuh Asmah akibat dari penangan mata pedang yang tajam itu. Kedengaran satu macam bunyi ngeri yang terhasil dari tindakkan tersebut. Mata pedang itu telah berjaya membelahi pantat, perut, dan tembus melepasi belakang bontot Asmah. Air, darah dan segala macam isi perut bertaburan ke serata tempat yang berhampiran. Buah mempelam yang tersendal di pintu rahim Asmah itu juga turut sama menggolek ke tanah. Ianya telah pun terbelah dua dengan cukup cantik dan kemas. Asmah masih lagi bernyawa namun dia nampak lemah dan tergamam. Akalnya sudah terencat sama sekali kerana terlampau terkejut. 

Oleh kerana kangkang Asmah dah pun terbelah dua, maka tak berapa lama kemudian tubuh tersebut pun terlerutlah ke tanah. Kangkangnya terkoyak hingga ke paras dada.Sebaik saja ia jatuh ke tanah, menggeletar habis sekujur tubuh Asmah. Matanya berbeliak satu macam. Bibir Asmah nampak terketar ketar. Sambil itu berbuih buih air liurnya dengan lelehan yang amat banyak. 

Aku tahu bahawa dalam masa beberapa saat lagi roh Asmah akan terbang ke neraka. Tak berapa lama kemudian tubuhnya menjadi kaku tak lagi bernyawa. Para penonton pun memberikan sorak tepuk yang amat gemuruh sebelum mereka beredar dari situ.

20 comments:

ooo.. kau bangga dgan kekejaman kau? Asmah tak akan memaafkan dosa kau..tau tak? dia siksa sementara..kamu akan siksa selamanya..

Babi punye penulis...Allah sentiasa membalasnya...Yeeee kau akan disiksa selamanyaaaa

Babi punye penulis...Allah sentiasa membalasnya...Yeeee kau akan disiksa selamanyaaaa

Kalau ia pun kau nak main pantat Asmah tu, main aje lah, jgn lah smpai menyeksa dia. Memang sah kau ni lebih dari perangai babi. Babi pun tak buat mcm tu. Babi mengongkek pun tak smpai menyeksa babi betinanya w/pun anak babi berderet sekali lahir. Sial punya penulis mcm kau tu.

Jenis baka haram jadah, maka sial lah perangainya, saja nk memancing emosi pembaca.....

Nyanyok ke hape orang tua ni ? Melayu tadah pantat untuk segenggam beras konon. Macam dicedok dari kisah masyarakat cina jer

aku tahu ni cerita rekaan aje.
tapi macam manalah yg kau boleh bayangkan semua benda tu masa nak tulis cerita ni....bahaya betul kau ni.

engko nie memang tolol banggang,najis,dan gila babi anjing cis kurat berulat nk mapus.kow ni patut msuk hosptal gila babi tanjong babi.kow ni paria,kuli batok,hamba abdi,dan gilo babi tahap max.nate keli tolol hudoh.kow mkn la thik jepun tu.psiko.dsar org xde jiwa. koww yg akan msuk neraka jahanam nnti....benggong

aku rse kow nie perna kena liwat ngan askar jepun ni.sbat tu kow tulis citer ngarut cam ni.citer x realitik langsung.xpon kow nie keseorangan(x de mak we & kawan) & kesuyian(x prnah disayangi & disukai),,,,baggang tul kow nie.......biase lah bdak nert....sedar lah diri skit.

tingginya imaginasi penulis ni...haram jadah

Hek eleh... Nak nipu pun agak2 la weiiiiii.

citer ni dh lama....mase zaman2 webmelayuboleh lg dh ade....era taun 2000 / 2001 camtu......

Kurang ajar .mudah2an penulis nie cepat mati .p mampus lh .prgai mcm babi .mengalahkn syaitan .dajal

Celaka punye owang...ko bangga la owg melayu kene seksa,sial,ko nie mmg laknat paling babi sial anjing...bodo pnye tali barut jepun...pastu ko idop senang ats bantuan owg melayu jgk bodo...celaka punye keling...baka paling nk disepak terajang smpai mati...

wei..nak main pantat tu jgn lah mcm tu..kekah lah ramei2,nak main potong2 plak..

Cerita yang bagus.. teruskan..
Tumpang Iklan
Sedap betul bang..
Kalau macam ni..tiap hari pun nak..
>>>Kalau Berani Klik Sini!<<<

kalau ak dpt ko...mmg ak seksa ko hidup2...lau gentle ko pknlkn diri ko...boleh jumpa ko..haramjadah..

Post a Comment